Laatste nieuws

Jumbo Foodmarkt Koornneef mooiste supermarkt van Nederland

vrijdag 10 november 2023


Wij willen Jumbo Foodmarkt Koornneef van harte feliciteren met de prijs van mooiste nieuwe supermarkt van Nederland. Wij vinden de winkel in the Mall of the Netherlands al zo mooi en gaan snel een kijkje nemen in Naaldwijk !!!

PERSBERICHT

Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland uitgeroepen tot mooiste nieuwe supermarkt van Nederland 

Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland is donderdag uitgeroepen tot mooiste nieuwe supermarkt van Nederland. De prijs werd uitgereikt tijdens het Supermarktvastgoedcongres van Supermarkt en Ruimte in Oostzaan. Supermarktondernemer Edward Koornneef nam samen met zijn managementteam de prijs in ontvangst. 

“De jury is zeer onder de indruk van de nieuwe Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk. Dit project overtuigt op alle fronten door visie, ondernemerschap, lef en een grote mate van doorzettingsvermogen. Deze ontwikkeling is een verrijking voor het winkelaanbod en een geslaagde versterking van het centrum van Naaldwijk en de regio. In de Jumbo Foodmarkt klopt alles tot in perfectie. De totaalbeleving en het assortiment van vers, lokaal en houdbare producten is werkelijk indrukwekkend. Je komt hier ogen tekort. Het gezellige Foodcafé waar plek is voor ruim honderd gasten is nu al een succes en wordt goed bezocht door klanten en bewoners. Betaalbaarheid staat hier centraal. De bevlogenheid van het personeel is écht opvallend. Hier staan alle puntjes op de ï!’’ aldus de jury in haar juryrapport. Het complete juryrapport is na te lezen op www.jumbokoornneef.nl. 

Edward Koornneef is dolblij met het winnen van deze prijs. “Ik ben ontzettend trots dat onze Foodmarkt deze prestigieuze prijs heeft gewonnen. Het is het allergrootste compliment wat mijn team en ik kunnen krijgen’’. 

Over Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland

Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland opende op 4 oktober 2022 haar deuren. Naast het grootste supermarktassortiment, heeft de Jumbo Foodmarkt ook diverse verskeukens, waar klanten terecht kunnen voor Aziatische gerechten, verse pizza’s, vis, sushi, salades, smoothies, belegde broodjes en ontbijt. In het ruim opgezette Foodcafé kunnen klanten hun maaltijd nuttigen of genieten van een kop koffie met wat lekkers erbij.  

Jumbo Foodmarkt Koornneef mooiste supermarkt van Nederland

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio