Laatste nieuws

Festival Unlimited, wat een plezier

zondag 2 april 2023


En dat was alweer de 7e editie !!!! En het wordt elk jaar leuker. Het is ook een soort van reunie van leuke en gezellige mensen die vaak al vanaf het 1 jaar langs komen.

Ook vandaag was het weer volop lol tijdens de workshops, plakken, knippen, uiteraard weer bloemschikken met de lieve mensen van Damflowers, zingen met Sheena, op de foto in een geweldige Harry Potter setting met Patricia Bénard, dansen met Rachel en nog veel meer !

Na de pauze begon traditioneel het onderdeel entertainment dat aan elkaar gepraat werd door Eric Bouwman. Steven Kazan deed zijn opwachting met een aantal onnavolgbare goocheltrucs waarbij het publiek met open mond stond te kijken. Ook werden een aantal bezoekers betrokken bij de trucs wat tot groot enthousiasme leidde. Vervolgens gingen we muzikaal door met onze vaste top entertainer Dave "Captain Midnight". het podium liep al snel vol tijdens alle gezellige meezingers die hij ter gehore bracht. Tussendoor was er nog een heerlijk optreden van Mike Peterson die steeds meer landelijke bekendheid krijgt en onze deelnemers op een aantal prachtige liedjes trakteerde. Als afsluiter was er weer de jaarlijke "Meet & Greet" met een bekende GTST acteur en dat was dit jaar Bas Muijs. Alle tijd werd er weer voor uitgestokken zodat iedereen een handtekening kon bemachtigen en samen met Bas op de foto kon. Super leuk altijd en groot respect voor het geduld van Bas.

Klik hier vor een korte impressie van het festival

Volgend jaar editie nummer 8. Wij zijn er weer bij, jullie ook?

Festival Unlimited, wat een plezier
Festival Unlimited, wat een plezier

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio